Persoonsdetectie (Human Detection)

Foscam-camera's beschikken over gratis* Persoonsdetectie. In plaats van Persoonsdetectie kun je ook de volgende benamingen tegenkomen:

  • Human Detection;
  • Menselijke detectie;
  • Beweging van menselijke objecten.

Persoonsdetectie is een uitbreiding op de eerdere bewegingsdetectie van de camera's. Hierbij wordt gebruikgemaakt van beeldherkenningstechnologie.

Met Persoonsdetectie kan de camera onderscheid maken tussen personen en andere bewegende objecten. Je kunt instellen dat je alleen meldingen wilt ontvangen wanneer er een persoon wordt gedetecteerd. Meldingen van huisdieren, insecten of bijvoorbeeld een robotstofzuiger worden eruit gefilterd.

persoonsdetectie


Jouw videobewaking wordt hierdoor nog verder geoptimaliseerd en je wordt alleen gestoord wanneer het echt nodig is. In onderstaande video's wordt meer uitleg gegeven.

* Persoonsdetectie en in de nieuwste modellen ook voertuigdetectie zijn gratis inbegrepen bij de Foscam-camera's. Deze beelden kun je opslaan op een Micro SD-kaart, NVR of FTP server. Wil je echter ook beelden opslaan in de Cloud dan kun je één van nieuwe Cloudabonnementen nemen. Dan beschik je tevens over de intelligente persoons-, voertuig-, pakket- en huisdierherkenning en nog meer handige features.

Wat is Persoonsdetectie (video) Aanvullende, visuele uitleg Persoonsdetectie (video)
persoonsdetectie persoonsdetectie


Welke camera's?

Op dit moment beschikken onderstaande camera's over Persoonsdetectie. Het aantal camera's met persoonsdetectie wordt nog verder uitgebreid. Bekijk de technische specificaties van de camera's voor deze en alle overige kenmerken.

 
  1. Foscam G4EP PoE 4MP buitencamera
    € 109,95