Buitencamera met PoE-verbinding

Je hebt gekozen voor een buitencamera met PoE-verbinding.


In de categorie PoE buitencamera kunnen we onderscheid maken in de vorm die de camera heeft. Foscam heeft PoE dome- en PoE bullet-camera's voor buiten.


Dome-camera's zijn beveiligingscamera's die uitstekend bestand zijn tegen vandalisme en extreme weersomstandigheden. De naam is gebaseerd op zijn uiterlijk dat veel weg heeft van een ‘koepel’ (in het Engels 'dome'). Door deze koepel is het lastig om te zien in welke richting de cameralens aan het kijken is. Montage is meestal aan plafond of overkapping. Ook turret-camera's vallen ook onder de dome-camera's, maar deze hebben een 'platte' kant. Ze zijn iets minder vandalismebestendig en kunnen daarom beter buiten bereik gemonteerd worden. 

Een bullet-camera is een vaak langwerpige camera in de vorm van een ‘kogel’ (in het Engels 'bullet'). Soms rechthoekig en soms wat ronder van vorm. Dit type camera is zeer herkenbaar en veel voorkomend in het straatbeeld, boven snelwegen etc. Een bullet-camera wordt meestal aan een muur of plafond bevestigd. 

Kies de vorm van de gewenste camera (op de linkerafbeelding zie je een dome-camera (turret), rechts is een bullet-camera).

 

Dome Bullet      Terug