Enjoy Smart Life

Op je gemak met Imou

 

Imou biedt een breed scala aan slimme beveiligingsproducten die uw huis in elke situatie veilig houdt. Het assortiment bestaat uit camera's, NVR's en sets, tegen zeer scherpe prijzen. We hebben 2 of 4 MP binnen- en buitencamera's in zwart of wit, met spotlights en/of alarmsirenes, met bewegings- en/of persoonsdetectie, pan/tilt, bullet, cruiser, staand model of turret; een 100% draadloos beveiligingsysteem met oplaadbare batterij (ook te gebruiken met zonnepaneel) enz. Kortom een hele complete verzameling! 

 

Maak gebruik van de Imou Life app en cloud service

Beheer alle Imou-apparaten in de Imou Life App. U kunt de app downloaden in de bekende stores. U kunt beelden/live videostreams bekijken in de Imou app en als u belangrijke of alarmerende beelden wilt bewaren, sla ze dan op in de Cloud. Alle video's kunnen met een extra wachtwoord worden gecodeerd wat voor een extra beveiligingslaag zorgt.

 

Als u kiest voor Cloudopslag, dan kan bijvoorbeeld gebruik gemaakt worden van het 7 dagen Cloudopslag jaarplan (te koop in onze shop). Natuurlijk zijn er ook andere opslagmogelijkheden zoals een NVR of Micro SD-kaart.

 

Slimme functies

Maak gebruik van slimme functies in de app. Stel bijvoorbeeld activiteitszones in en schakel persoonsdetectie* in om waarschuwingen te ontvangen die er echt toe doen. Imou-producten werken ook met Amazon Alexa of Google Assistant. Bekijk de beelden van de Imou-camera eenvoudig op uw Google of Alexa apparaat.

 

* Niet op alle modellen beschikbaar

Imou cloud

 

Welke producten?

Onderstaand vindt u alle IMOU producten/modellen die wij beschikbaar hebben:

 1. Imou Waterproof lasdoos DH-PFA134
  € 19,99
 2. Imou zonnepaneel voor Cell Pro
  € 39,91
  Niet op voorraad
 3. Imou Rex 4MP, WiFi Pan/Tilt camera
  € 69,99
 4. Imou Cell PT Solar Kit
  € 109,99
 5. Imou Cell Go Solar Kit
  € 89,99
 6. Imou bevestigingsbeugel indoor PT
  € 6,99
 7. Imou Micro SD-kaart 64GB
  € 18,95
 8. Imou Micro SD-kaart 128GB
  € 27,95
 9. Imou Solar Panel FSP12
  € 30,00
 10. Imou Micro SD-kaart 256GB
  € 45,96
 11. Imou deurbelgong DS21
  € 39,99