Nieuw binnen: Foscam G4C Starlight camera

Nieuw binnen: Foscam G4C Starlight camera

Wat is Starlight

Het grootste voordeel van een starlight camera ten opzichte van een gewone buitencamera is dat het heldere kleurenbeelden geeft bij vrijwel duisternis. Je ziet dus hoge kwaliteit afbeeldingen in kleur, ook in slecht verlichte gebieden, zonder dat je daarvoor gebruik hoeft te maken van de extra spotlights of IR-verlichting. 

Naast de Starlight sensor heeft de Foscam G4C de beschikking over 2 extra spotlights die de omgeving verlichten om bijvoorbeeld onwelkome bezoekers af te schrikken en hij neemt video's op wanneer beweging wordt gedetecteerd. Uiteraard heeft deze camera ook IR-verlichting voor nachtzicht.

Overige kenmerken

De Foscam G4C is net als de andere IP camera's van Foscam voorzien van de belangrijkste technische snufjes die je van een Foscam beveiligingscamera verwacht. De G4C beschikt over AI persoonsdetectie, is compatibel met Google Assistant en Amazon Alexa, heeft een IP66 classificatie waarmee hij extreme temperaturen weerstaat enz. Daarnaast kun je bij de G4C gebruikmaken van vier verschillende slimme (nachtzicht)modi, al naar gelang je eigen voorkeur.